Menu Sluiten

Watergekoelde Warmtepompen

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn…

Koeltechniek met energie efficiënte klimaatsystemen

Air Systems Koeltechniek specialiseert in energie efficënte klimaatsystemen en koelinstallaties voor particulier en industrie (ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepompen) en hernieuwbare energie. Deze onderneming heeft zich sinds 2002 ontwikkeld tot een prominent installatiebedrijf van moeilijke klimaatprojecten met hoge risicofactoren.

Wenst u meer info over de verschillende mogelijkheden en implementaties van klimaatsystemen voor uw onderneming? Heeft u behoefte aan een correcte service en opvolging van uw klimaatprobleem? Reken dan op de gedreven medewerkers van Air Systems Koeltechniek! Bij ons vindt u gegarandeerd een gepast antwoord op ieder klimaatproject.

Onze dienstverlening voorziet 100% tevredenheid

03711110371111

Watergekoelde Warmtepompen.

Wat moet je weten over watergekoelde warmtepompen?

Een warmtepomp is een toestel dat energie uit de natuur gebruikt om te verwarmen of te koelen. Met energie uit de natuur wordt omgevingswarmte uit bijvoorbeeld de grond of lucht bedoeld.

Watergekoelde warmtepompen onttrekken warmte aan het grondwater. Er bestaan twee systemen: Een open systeem op basis van putboringen, het andere met een captatienet en dit is een gesloten systeem.
Grondwater heeft een vrij constante temperatuur van tien tot twaalf graden. Dit type waterpomp heeft dan ook als voordeel, dat er tijdens de winter, ongeacht de buitentemperatuur, een vast vermogen kan worden bepaald.

.

Meer info

tags: Industriele Koeling – Klimaatsystemen – Koeltechniek – Luchtgekoelde Warmtepompen – Serverkoeling – 

Wenst u meer info over watergekoelde warmtepompen kijk dan vlug op https://airsystems.be/ | Watergekoelde Warmtepompen

Klimaatkasten | Hvac | Airconditioning | Vacatures | Warmtepompen | 

, sneeuw maken, compressoren, koeltorens).Trefwoorden: klimaatsysteem, koelsysteem, COP, koelmachine, compressor.Homepage: Winkel: /c-35-cooper-controls.aspxNew Gebruikers Contact: tgsales@vti.ruDescription: online winkel met airconditioners bestellen systeem COP>4 en energie van 1000 tot 10000 $sales@vti.ruTelephone: 0(987)24-35-72, 24-23-96Products

en temperatuurbeheersingssystemen voor diverse industrieën). MEER…

). Ontdooiing (massaventilatienetwerken). Kleppen voor luchtverwarming en radiatoren en verwarmingsfrequentieregelaars. Warmtepompen. Het filiaal van Defrostmédia kan uw stopcontacten van uw keuken in uw nieuwe appartement installeren -, door de elektromechanische uitrusting voor de elektriciteit. … meer>>Scroll


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Watergekoelde warmtepompen

!–StopPubText–>.